Pages Menu
Facebook
Categories Menu

Elegantna

header-Eleganca

Elegantna nevesta

Skoraj vsaka bodoča nevesta se je že kdaj spoznala z ličili oz. pozna osnove ličenja. Ampak poroka je ‘big day’ in mora biti vse perfektno izpeljano. Obstaja pa seveda velikanska razlika med vsakodnevnim ličenjem in ličenjem za poroko, ki  ga nudijo profesionalni vizažisti, kateri imajo za seboj nekajletne izkušnje ter usposabljanja. Vizažist je pravzaprav umetnik ličenja, ki s pravilnimi tehnikami ličenja, poznavanjem barv, natančnimi nanosi ter kvalitetnimi izdelki prekrije pomanjkljivosti ter poudari naravne atribute in olepša vsak obraz.

Poročni make-up je specifika zase. Narejen mora biti z občutkom in začinjen s pravo mero estetike, da deluje naravno, sveže ter je obstojen do jutranjih ur. Prav vse neveste želijo izgledati popolno, ženstveno in tudi bolj samozavestno. In tako je profesionalni vizažist odgovor na vprašanje, kako doseči pristno lepoto neveste.

Da boste na fotografijah izgledale čim lepše, je make-up nujen, ki skupaj z ostalimi elementi tvori mozaik lepote. Ne dovolite, da bi prav slabo narejen make-up pokvaril čar sanjske poroke ter vse trenutke, ki so ovekovečeni na fotografijah. Da poročni fotograf ujame v svoj objektiv večno lepoto neveste ter iskrice v očeh, mora make-up artist svojo nalogo opraviti strokovno ter profesionalno. Poleg tega so pomembna kvalitetna ličila ter pripomočki kot so gobice in čopiči, ki morajo biti pred vsako uporabo sterilni in po uporabi spet temeljito očiščeni. Higiena je na prvem mestu! Izkušen make-up artist potrebuje le nekaj sekund, da analizira vaš obraz pred začetkom ličenja.

A je še kakšnen dvom, da ne se ne bi prepustile profesionalnim rokam?