Pages Menu
Facebook
Categories Menu

Posted by on Maj 20, 2014 in Make up Nasveti |

Make-up za ženina

Make-up za ženina

Make-up za ženina

Kdo pravi, da je poročni make-up samo za neveste? To je nova doba, kjer lepota in ličenje nista več samo v domeni žensk. Ker je na to temo napisanega zelo malo, sem se odločila, da malce pojasnim zadevo.
Pri svojem nekajletnemu delu sem opazila, da se trend ženinov, ki se prepustijo ličenju, povečuje iz leta v leto. Tudi moški se čedalje bolj zavedajo pomena pravilnega negovanja kože in zdravega načina življenja.

Uniq.si

Če želimo ustvariti kakovostni make-up za ženina, je zelo pomembna osnovna nega, ki se začne s pravilnim čiščenjem in vlaženjem kože. Tržišče ponuja ogromno izdelkov za nego moške kože. Pred nakupom bodite pozorni na kvaliteto in naravne sestavine, ki blagodejno vplivajo na kožo, zato se raje posvetujte s prodajnim osebjem. Če je koža pravilno negovana, deluje tudi bolj zdravo ter sijoče in ne potrebuje večjih “popravkov” pri ličenju.

Dragi ženini, pa brez strahu, ne bom vam naličila trepalnic, senčila oči, z rdečilom poudarila ličk in tudi ne bom izvajala enournega ličenje, kot to traja pri nevestah. Bom pa očistila obraz, ga navlažila s hidratantno kremo, prekrila morebitne mozoljčke, rdečico ali razpočene kapilare, poudarila obrvi v vaši naravni barvi, dodala anti-shine (matiranje T-cone), da se ne boste na fotografijah bleščali kot kresnička, z mat bronzerjem definirala obliko obraza, ustnice navlažila z negovalnim balzamom za lepšo teksturo ter na koncu vse skupaj zafiksirala s posebnim fiksirnim sprejem, ki pripomore, da make-up zdrži do jutranjih ur. Tako bodo nepravilnosti prekrite, vi pa boste pripravljeni za fotografiranje s svojo prekrasno nevesto. Na podlagi tega opisa deluje, kot da je zelo veliko dela, vendar pa naravni make-up zagotovo naredi bistveno razliko pri video posnetkih in fotografijah, ki ostanejo za vedno.

make-up za ženine 1
Make-up za ženine

Torej, drage neveste, ko boste tik pred rezervacijo profesionalne vizažistke, se le pogovorite s svojim bodočim možem in ga povprašajte, kaj si misli o profesionalnem make up-u na tako pomembnem dogodku vajinega dne! Morda boste nad odgovorom presenečene… 🙂

P.s. Ponudba velja tudi za priče in ostale udeležence poroke.

Foto: Tomaž Maček, http://porocna-fotografija.uniq.si