Pages Menu
Facebook
Categories Menu

Posted by on Mar 26, 2014 in Poročna inspiracija |

Poroka v objemu češnjevega cveta

Poroka v objemu češnjevega cveta

Juhu, pomlad je končno tu! Čisto sem navdušena nad nedavno otvoritvijo renesančnega letnega časa. Pomlad je čudovita, saj med drugim prinaša daljše, toplejše dni in prebudi ter napolni z optimizmom tako naravo kot tudi nas. Obstaja pa še nekaj povsem čarobnega v tem letnem času  – češnjevi cvetovi. Že od nekdaj sem čisto navdušena nad njimi. Ker češnje cvetijo le kratek čas, je treba izkorisiti to pristnost v vseh vidikih (dekoracija, obleka, poročni make-up, pričeska, torta, fotografiranje).

In kakšen naj bo make-up?

Porcelanasta polt

  • Vaš obraz se mora ujemati z lepoto češnjevih cvetov, saj poudarja svežino, nežnost ter mladost, skratka porcelanast videz.
Poročni make up-pomlad

Rožnati odtenki

  • nežno roza, rjava, škrtlatna ter bela so odtenki, ki jih vključuje “češnjeva’”paleta ličil. Nežno naličene veke poudari eye liner, lička in ustnice pa so tudi v stilu rožnatih odtenkov, pri čemer jim da gloss še posebno svežino in mladost.
Poročna ispiracija - poročni make up

Naravni videz

  • Že v osnovi je tematika češnjev cvet, torej narava, zato preveč poudarjen make-up odpade. Pri tem stilu ličenja se ne sme pretiravati, saj nismo v Las Vegasu. Sem zvesta zagovornica zapovedi: Manj je več!
Poročni make up

Pomladni pozdravček 😉