Pages Menu
Facebook
Categories Menu

Poročni make-up

Da se boste na ta poseben dan počutile popolnoma graciozno, poskrbite tudi za brezhiben ter obstojen poročni make-up, s katerim boste blestele do jutranjih ur.

  • make-up bo prilagojen vašim željam, potezam obraza, karakterju ter stylingu
  • profesionalna ter premium ličila, med njimi v največjem deležu Christian Dior, Chanel, M.A.C., Lancome, Clarins, bodo pripomogla do izjemno kvalitetnega make up-a
  • oblikovanje obrvi
  • prekrivanje nepravilnosti (mozoljčki, rdečice, pigmetni madeži, tatuji)
  • ličenje poteka na dogovorjeni lokaciji kjerkoli po Sloveniji
powder_simona_skrinjar

Poskusni make-up

Kot profesionalna vizažistka priporočam poskusni poročni make-up v prvi vrsti tistim nevestam, ki se nikoli ne ličijo oz. zelo redko in niso navajene “nositi” make up-a. Naj poudarim, da je bistvo make up-a to, kako se  z njim počutimo. Poročni dan pa ni dan za eksperimentiranje, saj takrat večinoma vlada časovna stiska in tudi stres. Kot sem že omenila, časa pred poroko ni veliko, sploh pa ne za večja popravljanja že ustvarjenega make up-a. In ravno zato je dobro, da je končni izgled neveste že vnaprej dodelan, tako na dan poroke ni nobenih presenečenj ter hitenja.

Bodoča nevesta mi zaupa svoje želje, ‘rdečo nit’ poroke, styling ter morebiti pokaže kakšno fotografijo, na kateri ji je všeč make-up. Na podlagi vseh the podatkov pa seveda make-up optimalno prilagodim karakterju neveste, obliki in barvi oči, tipu kože ter potezam obraza.

Razlogi za poskusni poročni make-up:

  • naredi se lahko več različič make up-a in potem nevesta pove, v katerem se počuti najbolj samozavestno ter sproščeno
  • pomemben je kontakt ličil s kožo. V primeru reakcije na kakšno sestavino se uporabijo ličila drugih blagovnih znamk
  • na dan poroke zaradi tega ni nepotrebnega stresa, ker je že vse dogovorjeno

Individualni tečaj ličenja

Individualni tečja ličenja je namenjen vsem ambicioznim ženskam, ki jim ni vseeno za svoj osebnosti stil, kombinacijo barv na obrazu ter sledenje modnim trendom, hkrati pa je to odlična priložnost za poročno ličenje. Velikokrat se premalo zavedamo, da se naložbe v sebe najbolj obrestujejo, zato s pridobljenim znanjem ličenja maksimalno iztržimo svoje atribute. Rezultat je zagotovljen, ko se združita dobro počutje v lastni koži ter urejena podoba, saj s tem delujemo uglajeno, elegantno in bolj samozavestno.

porocno_licenje_make-up_040

Make-up mora biti kvaliteten, svež ter estetski in ne sme izgledati »ceneno« ter vpadljivo, mora pa izražati karakter ambiciozne ženske, ki natančno ve, kaj hoče!

Drage moje, če se želite naučiti oz. izboljšati svoje ličenje in se najbolje seznaniti s tem, kakšna ličila in pripomočke bi potrebovale za svoje poročno ličenje, potem vas vabim, da se mi pridružite na individualnem tečaju ličenja, kjer se maksimalno prilagodim vašim željam in potrebam. Hkrati pa je to odskočna deska za tiste, ki bi rade ličile tudi druge in svoje znanje ter sposobnosti nadgradile na nadaljevalnem tečaju.