Pages Menu
Facebook
Categories Menu

Posted by on Mar 20, 2014 in Make up Nasveti |

Zakaj najeti vizažista…

Zakaj najeti vizažista…

Skoraj vsaka bodoča nevesta se je že kdaj spoznala z ličili oz. pozna osnove ličenja. Ampak poroka je ‘big day’ in mora biti vse perfektno izpeljano. Obstaja pa seveda velikanska razlika med vsakodnevnim ličenjem in ličenjem za poroko, ki  ga nudijo profesionalni vizažisti, kateri imajo za seboj nekajletne izkušnje ter usposabljanja. Vizažist je pravzaprav umetnik ličenja, ki s pravilnimi tehnikami ličenja, poznavanjem barv, natančnimi nanosi ter kvalitetnimi izdelki prekrije pomanjkljivosti ter poudari naravne atribute in olepša vsak obraz.

Zakaj izbrati vizažista - simona Škrinjar

Poročni make-up je specifika zase. Narejen mora biti z občutkom ter začinjen s pravo mero estetike, da deluje naravno, sveže in je obstojen do jutranjih ur. To je zato, ker želijo vse neveste izgledati popolno, ženstveno ter posledično tudi samozavestno. In tako je profesionalni vizažist je odgovor, kako doseči pristno lepoto neveste.

Da boste na fotografijah izgledale čim lepše, je make-up nujen, ki skupaj z ostlimi elementi tvori mozaik lepote. Ne dovolite, da bi prav slabo narejen make up pokvaril čar  in trenuteke, ki so ovekovečeni na fotografijah. Da poročni fotograf ujame v svoj objektiv večno lepoto neveste ter sijaj in iskrice v očeh, mora make up artist svojo nalogo opravito strokovno ter profesionalno. Poleg tega so pomembna kvalitetna ličila, da ne govorim o pripomočkih kot so gobice, čopiči, ki morajo biti pred vsako uporabo sterilni in po uporabi spet temeljito očiščeni. Higiena je na prvem mestu! Izkušen vizažist potrebuje le nekaj sekund, da analizira vaš obraz pred začetkom ličenja.

Torej, je še kakšnen dvom, da ne se ne bi prepustile profesionalnim rokam?